Vezi ce zice clujeanul care a furat mingea cu care U Mobitelco a castigat finala


Romeo Vura, clujeanul care pretinde pe Facebook ca a luat mingea de la finala dintre U Mobitelco si CSU Ploiesti, sustine ca mingea este de vanzare, dar cere cel putin 3.000 de lei.

"Lui Tyler Morris am vrut sa i-o vand cu 2.000, dar in rest cer mult mai mult pe ea. Nu stiu ce sa zic, de la 3.000 de lei in sus pentru ca este si semnata de toti jucatorii si de presedintele Federatiei Romane de Baschet, Carmen Tocala", a declarat clujeanul.

Romeo Vura a mai povestit la finalul meciului a intrat in teren impreuna cu ceilalti suporteri si s-a trezit cu mingea in brate. "Am intrat in teren si mingea era trecuta de la un jucator la altul pentru a fi semnata. Am cerut sa o iau si eu in mana si nu mi-au dat-o. Carmen Tocala a fost cea care s-a indurat si le-a spus sa imi dea si mie mingea, iar apoi nimeni nu mi-a mai cerut-o. Nu e vina mea pentru cele intamplate", a mai spus Vura.

Clujeanul sustine ca s-a plimbat cu mingea in brate pe teren fara ca cineva sa il intrebe de sanatate si a dus-o acasa la prietena lui in cartierul Grigorescu.

"Oricine vrea sa o cumpere poate face acest lucru. Este un bun pe care nu l-am furat, ci l-am primit si pot sa il vand. E ca si cum jucatorii si-ar fi aruncat tricourile in tribune si mi le-ar fi cerut inapoi", a mai spus Romeo Vura.

 

Clujeanul a postat anuntul ca vinde mingea de baschet si pe pagina de Facebook a U Mobitelco Cluj, unde de altfel si-a lasat si numarul de telefon unde poate fi contactat.

Comentarii Facebook