Mingea U Mobitelco din finala a fost furata! Vezi ce recompensa cere hotul


Mingea din finala campionatului national de baschet dintre U Mobitelco si CSU Ploiesti a fost furata in timpul bucuriei de la final. Hotul cere acum recompensa pentru a o returna.

"Mingea a intrat in cos de la 20 de metri si dupa aceea Paul Chetreanu a luat-o si toata lumea a pus lumea mana pe ea. IOnclusiv presedintele Carmen Tocala si vicepresedintele Federatiei Romane de Baschet Autoroa Dragos. Cand am vrut sa pun si eu mana pe minge nu mai era. Acum am fost sunati de siverse persoane care se intituleaza suporteri si ne-au cerut recompense. Eu i-am transmis ca un suporter nu devine bisnitar, celui care m-a sunat", a declarat Mircea Cristescu.

Eroul finalei, Tyler Morris a fost si el sunat de cel care a furat mingea si i-a fost ceruta si o suma de bani. "Lui Tyler i s-a cerut suma de 2.000 de lei, respectiv 500 de euro. Acea minge trebuie sa stea in Sala Sporturilor pentru ca este la fel de importanta ca si trofeul. Sper ca cei care au furat-o sa o returneze. Oricum ii vom prinde", a mai spus Cristescu.

 

Vezi si...

U Mobitelco, campioana la baschet! Scor 64-61. Tyler Morris a inscris de la mijlocul terenului - VIDEO

Comentarii Facebook