Veștile Simonei Halep după ce a fost elimiantă de la Wuhan: Trebuia sa ma retragSimona Halep a fost eliminată din primul meci de la Wuhan, după ce a pierdut împotriva slovacei Dominika Cibulkova.

Numărul 1 mondial a fost nevoită să ceară, de multiple ori, intervenția medicilor pe parcursul meciului și nu a mai putut reveni.

Totuși, românca a declarat că nu a fost dezamăgită de prestația sa, precizând că în mod normal ar fi trebuit să se retragă după primul set, însă a vrut să dea tot ce poate.

A fost greu să joc la început deoarece aveam spatele blocat. Normal, trebuia să mă retrag, dar nu am vrut şi nici nu-mi place să fac asta. Am tras de mine să joc din ce în ce mai bine. Îmi place să joc, am venit aici şi am vrut să dau totul până la ultima speranţă şi şansă. Am fost aproape în setul al doilea, aşa că un meci ca acesta îmi dă încredere că nivelul meu este destuld e bun. Nu sunt dezamăgită, dar sunt tristă că această accidentare vine de nicăieri. Vom vedea ce se va întâmpla în câteva zile”, a declarat Simona Halep, potrivit site-ului WTA.

Comentarii Facebook