U Cluj ar VREA să-l transfere pe Gicu Grozav. Șansele sunt slabe

 

Gicu Grozav ar putea pune umărul la calificarea U Cluj în Liga 1, dacă șefii echipei vor găsi banii necesari pentru a-l plăti. 

 

Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universităţii, a spus că negociază cu Grozav de două săptămâni. ”Oricând ne-ar interesa un astfel de jucător. El s-a simţit bine la acest club. Dacă nu ar găsi o variantă foarte bună, eu cred că şi-ar dori să vină la Universitatea. Am discutat cu el, sunt deja două săptămâni de când ţin legătura şi sper ca ceva să se întâmple să vină la Universitatea. El încă mai poate juca la echipa naţională. Orice echipă din Liga 1 şi-l doreşte. Greu să se realizeze acest transfer, dar eu îl aştept. Grozav, alături de Goga şi Gavra ar fi o tripletă de Liga 1. Ar face spectacol. Nu s-ar mai pune problema victoriei, sunt jucători care fac diferenţa. Ar fi GGG (n.r. - posibilul atac format din Grozav, Goga, Gavra). Poate mă aude şi mă sună. Un an de zile să vină să pună umărul la promovare şi apoi îi dăm drumul”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

 

Problema este că forța financiară a echipei Dinamo este mult peste cea a clujenilor. U Cluj ar trebui să achite suma de 8.000 de euro pe lună, pentru a-l avea pe fostul atacant al naționalei. 

 

Din vară, Gicu Grozav și-a terminat contractul cu Bursaspor și a refuzat oferta celor de la FC Zurich, în valoare de 500.000 de euro ca să stea acasă.

 

Gicu Grozav a fost dorit în r dori să evolueze în Liga 1, negociind și cu CFR Cluj 

 

Cornel Țălnar, unchiul acestuia, dar și fostul antrenor al lui Dinamo, ne-a vorbit despre viitorul nepotului său. ”Gicu este bine și se află acasă la Alba Iulia. Și-a încheiat conturile cu Bursaspor în această vară, dar vreau să știți că nu a dus lipsă de oferte în ultimul timp. A avut mai multe oferte din Grecia, iar o ofertă din Elveția pot să vă spun că era destul de bună din toate punctele de vedere. Gicu a fost dorit și de FC Zurich, dar a fost algerea lui să nu meargă să joace la această echipă. Oricum în trei-patru zile sper că se rezolvă situația lui Gicu, deoarece și el este conștient că trebuie să își găsească echipă cât mai repede ca să nu dispară din circuitul echipei naționale. Este conștient că selecționerul Cosmin Contra are încredere în el și nu vrea să îl dezamăgească”, a spus Țălnar.

Comentarii Facebook