Fierbere la Australian Open! Venus Williams suspectata ca a jucat fara chiloti-VIDEO

Venus Williams a "inflacarat" imaginatia spectatorilor si a fotoreporterilor cand a intrat pe teren intr-o rochita galbena si aparent fara ... lenjerie intima.

 

Americanca, de 30 de ani, a evoluat spectaculos in cea de-a cincea zi la Australian Open, dar nu acest lucru a umplut paginile ziarelor. Pe toata durata partidei dar si dupa, s-a spus ca vedeta tenisului a intrat pe teren fara chiloti, tocmai pentru a atrage atentia. In timpul partidei cu austriaca Sybille Bammer, aparatele de fotografiat au cautat cele mai nebune unghiuri pentru a lamuri misterul: are sau nu Venus chiloti.

 

Victoria cu 6 - 2 si 7 - 5 nu a impresionat prea mult, pentru ca oricum era de asteptat, dar lumea s-a calmat abia cand vedeta tenisului de peste Ocean a anuntat ca a purtat lenjerie intima mulata de culoare maro. Venus Williams a recunoscut pe pagina ei de Twitter ca s-a creat o iluzie optica, deoarece boxerii pe care i-a purtat erau de culoarea pielii sale. "Am purtat chiloti, dar erau de aceeasi culoare cu pielea mea", a explicat vedeta pe Twitter.

Comentarii Facebook