Iuliu Muresan: "L-am lua pe Dorin Goian"

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat la finalul partidei cu Wiener Neustadt, din Antalya, ca ar dori sa il transfere pe Dorin Goian, in Gruia.

"Daca s-ar putea, l-am lua pe Dorin Goian, este un jucator foarte bun. Sunt convins ca si el si-ar dori sa vina, ar prinde nationala asa, dar nu stiu daca se poate realiza transferul", a declarat Iuliu Murean la sport.ro.

Presedintele CFR Cluj a mai spus, insa, ca Goian ar putea sa prinda postul de titular la Palermo, astfel ca aducere fundasului la Cluj ar putea fi impiedicata. "Am inteles ca Palermo e pe cale sa vanda un fundas si in aceste conditii, Goian va avea o sansa buna sa joace. Orice echipa din Liga I si l-ar dori pe Dorin, sunt sigur ca si Dinamo e interesata de el. Il vindem pe Kone pentru ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre. Astazi a jucat foarte bine si Bud, toti atacantii s-au miscat bine. Milionul oferit de Becali mi se pare putin, nu mai este de actualitate oferta din Ghencea pentru Kone. Am discutat si cu Porumboiu despre cedarea lui Kone la Vaslui. A fost un singur telefon, dar nu s-a concretizat nimic. Nici nu am vrut sa fac public discutia, pentru ca s-a discutat la nivel teoretic, nu a fost nicio oferta clara. Dica a jucat foarte bine, la fel ca si "fratele" sau, Emil Dica", a mai spus Muresan.

Comentarii Facebook