Vasile Maftei si Viorel Nicoara au fost prezentati oficial de CFR Cluj! Vezi tot ce au declarat - VIDEO


Fundasul Vasile Maftei si mijlocasul Viorel Nicoara au fost prezentati astazi oficial de CFR Cluj. Maftei il va inlocui pe Tony in defensiva "feroviarilor".

Jucatrul a declarat ca isi doreste sa ajunga cu CFR Cluj in Champions League.  "Am avut oferte si de la alte echipe, dar sunt bucuros ca am venit la CFR. Vreau sa castig campionatul si sa joc in Liga Campionilor cu noua mea echipa. Daca ne uitam la clasament, sunt multe puncte de recuperat pana la primul loc, dar eu vreau sa ne batem pana la capat. Sper sa-mi fac treaba cat mai bine", a declarat Vasile Maftei.

Fundasul va trebui sa il inlocuiasca pe Tony si in inimile suporterilor, nu numai pe teren. "Mie-mi pare rau ca a plecat Tony, pentru ca era un fotbalist valoros. Sper sa castig si eu cu CFR atatea trofee cate a castigat el", a mai spus Maftei.

Jucatorul nu a evitat nici subiectul U Cluj si rivalitatea dintre cele doua echipe. "Stiu despre rivalitatea cu U, dar eu ma gandesc la fiecare meci in parte, sa-mi fac treaba cat mai bine. Cristea si Niculescu sunt doi jucatori foarte valorosi, ne-am mai confruntat in derbiurile Rapid-Dinamo, acum ne vom intalni in meciurile U Cluj - CFR Cluj, la fel de incinse, sunt convins", a mai afirmat Maftei.

Viorel Nicoara a declarat si el ca este fericit sa joace in tricoul campionilor de la CFR Cluj.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns la CFR. Cand am plecat de la Branesti, antrenorul Ilie Stan mi-a transmis sa ma pregatesc cat mai bine. Sper sa ajung cat mai repede sa fiu titular. Le multumesc oamenilor de aici pentru ca au avut incredere in mine", a spus Nicoara.

Comentarii Facebook