Si presedintii ii respecta pe printi! Iuliu Muresan si-a cerut scuze de la atacantul Universitatii, Adrian Cristea

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a spus ca si-a cerut scuze de la atacantul Universitatii Cluj, Adrian Cristea.

 

Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, a spus ca s-a intalnit intamplator cu mai multi jucatori de la Universitatea Cluj miercuri seara intr-un restaurant. "Am luat masa in oras cu un colaborator, iar la acelasi restaurant s-au nimerit sase jucatori ai Universitatii Cluj, printre care Adrian Cristea si Claudiu Niculescu. Chiar m-am dus la Cristea si i-am cerut scuze pentru ca am facut in urma cu ceva vreme o remarca rautacioasa. E important sa ne respectam si sa fim profesionisti", a declarat Iuliu Muresan.

 

El crede ca intre echipele clujene este o rivalitate similara cu cea dintre echipele bucurestene. "Cred ca intre noi si U Cluj e o rivalitate comparabila cu cea existenta intre echipele din Bucuresti", a mai spus presedintele clubului. El sustine ca mentine relatii bune cu toate rivalele din cantonament si a dat exemplul Stelei, cu ai carei jucatori clujenii vor imparti avionul in drum spre Antalya.

Comentarii Facebook