Universitatea Cluj, super transfer de la Universitatea Craiova. Cedarea mijlocașului a împărțit Bănia, fanii olteni sunt în delir


După transferurile lui Ivan Goranov și Ivan Martic, Universitatea Cluj l-a achiziționat definitiv pe Dan Nistor. Mijlocașul de 34 de ani ar putea debuta sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău chiar la partida de vineri, 17 februarie, împotriva Chindiei Târgoviște, din etapa a 26-a din SuperLiga.

Dan Nistor a fost achiziționat de Universitatea Craiova în ianuarie 2020 de la Dinamo pentru 260.000 de euro. În cei trei ani petrecuți în Bănie a jucat 123 de meciuri, în care a reușit 15 goluri și 18 pase decisive.

Plecarea lui Dan Nistor din Bănie a fost primită cu urale de fanii Universității Craiova. Aceștia au postat pe pagina de Facebook a clubului și au lăsat comentarii prin care aprobă decizia, fapt care arată că fostul jucător al lui Dinamo nu a fost foarte iubit pe „Ion Oblemenco”.

De când așteptăm momentul ăsta. În sfârșit!!! Hai cu transferurile dacă mai e timp, un mijlocaș central și un atacant. Un vârf care să știe să se plaseze și să aibă simțul porții! Și suntem bine!” sau ”În sfârșit a înțeles și Rotaru că devenisem cimitir de elefanți”, au scris suporterii olteni.

Însă, au fost și fani care au regretat plecarea mijlocașului: ”Dan Nistor juca bine față de alții”, ”Nistor nu era un jucător care trebuia să plece. Merita să stea la echipă, alții trebuiau să plece. Dacă mai erau 6 jucători ca Nistor aveam deja campionatul luat” sau ”Îmi pare rău că a plecat. Din păcate Găman a rămas. Un jucător atât de slab a rămas”.

Cotat la 650 de mii de euro conform Transfermarkt, Dan Nistor a câștigat un titlu de campion al României, o Cupa României, Cupa Ligii României și Supercupa României.

Comentarii Facebook