Universitatea Cluj s-a impiedicat de FCM Targu Mures (1-2) - VEZI golurile si cele mai importante faze


Universitatea Cluj a pornit ca favorita in partida cu FCM Targu Mures, dar visul victoriei si al promovarii s-a indepartat. Roman si Prodan, fost jucat al "U" Cluj, au ingropat Universitatea. Lemnaru putea sa decida partida, daca marca penalty -ul din '22.

Partida a inceput cu cele doua echipe manifestand o atentie sporita si, pana in minutul 22 cand centralul a acordat un penalty, au fost putine ocazii. Lemnaru a executat lovitura de la 11 metri, dar Danalache a aparat.

Universitatea Cluj a mai avut ocazii, dar cei care au deschis scorul au fost jucatorii de la FCM Targu Mures, in minutul 34, prin Roman, care a reluat cu capul dupa o centrare de pe partea dreapta.

In repriza a doua meciul a fost disputat si clujenii a presat pentru a obtine egalarea. Lemnaru se revanseaza si in minutul 75 dribleaza si in careu si inscrie frumos din 6 metri.

In urmatoarele minute, FCM Targu Mures are multe ocazii si la finalul meciului Prodan primeste o pasa de la Bitis si inscrie golul de 3 puncte, lasandul pe Matache spectator.

Universitatea Cluj preseaza pe final, dar Targu Mures se apara foarte bine si meciul se incheie 1-2. "U" Cluj a pierdut trei puncte mari si va trebui sa castige toate partidele pana la finalul campionatului pentru putea spera la promovarea in Liga 1.

Comentarii Facebook