Cristi Dulca: "Gandim pozitiv, promovarea se joaca in continuare"


Antrenorul celor de la Universitatea Cluj, Cristi Dulca, a declarat la finalul meciului cu FCM Targu Mures ca penalty -ul ratat de Lemnaru putea sa schimbe totul.

"Daca am fi deschis scorul la acel penalti poate altfel ar fi fost soarta meciului. Increderea jucatorilor a scazut dupa acea ratare. La 1-1 trebuia sa inchidem jocul, dar avantul jucatorilor a fost prea mare. Am pierdut, s-a vazut lipsa de prospetime, iar acum, tot ceea ce ne ramane de facut este sa castigam cele trei meciuri pe care le mai avem", a adaugat Dulca.

Antrenorul a mai afirmat la finalul meciului pierdut de "U" Cluj cu 2 - 1 ca este optimist si ca promovarea poate fi obtinuta. "Astazi ne-a lipsit si Musat, jucator care a jucat foarte bine la Arad. Ambele goluri au pornit astazi de pe partea stanga. Presiune exista pe toata lumea. Dolha s-a antrenat foarte bine, este singurul mijlocas care poate verticaliza", a mai declarat Dulca.

Tehnicianul Universitatii Cluj a mai afirmat ca singurul gand pe care jucatorii trebuie sa il aiba acum este de a invinge la Pitesti.

Comentarii Facebook