Universitatea Cluj le oferă flori doamnelor și promit performanță

 

Universitatea Cluj a pregătit un afiș de 8 Martie, în care, toți jucătorii, le oferă flori doamnelor.

 

Facem performanță, pentru că am fost înzestrați cu un talent. Punem în joc pasiunea și creativitatea, pentru că ne urmăriți cu emoție. Ducem o viață spartană, pentru că vrem să vă dăruim momente în care să fiți mândre de noi”, au scris cei de la U Cluj pe afiș.

 

 

Universitatea joacă sâmbătă cu Concordia Chiajna. Antrenorul Mihai Teja promite 3 puncte. ”E un meci foarte dificil. După partida cu Astra a fost o oarecare stare de euforie în rândurile echipei, dar totul s-a risipit rapid. Le-am spus băieţilor că nu degeaba Concordia Chiajna e pe locul 9. Trei puncte împotriva lor sunt esenţiale pentru Universitatea. Nu ne îngrijorează starea gazonului de la Chiajna, noi nu avem doar cauciucuri de iarnă sau de vară, băieţii trebuie să se adapteze la orice condiţii”, a spus Mihai Teja.

 

”Studenţii” au promis că în cazul în care vor obţine o victorie contra Chiajnei, aceasta va fi dedicată tuturor fanelor noastre, mai ales că partida se dispută într-o zi specială, cea de 8 martie. 

 

Meciul dintre Concordia Chiajna şi "U" Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, şi va fi transmis în direct la Dolce Sport.

Comentarii Facebook