Duminica 28 Aprilie

Universitatea Cluj - FCU Craiova, azi, de la ora 16:00. Elevii lui Sabău, la două puncte de play-off


Universitatea Cluj traversează un moment bun, iar elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au 23 de puncte acumulate în 17 meciuri. Duelul dintre Universitatea Cluj și FCU Craiova este programat de la ora 16:00, în direct pe Digi Sport 1, în etapa cu numărul 18 din SuperLiga.

În cazul unui succes astăzi, „Șepcile roșii”  o egalează pe Hermannstadt, ocupanta ultimului loc care asigură prezența în play-off.

De cealaltă parte, FCU Craiova se situează pe locul 14 în clasament și are 18 puncte acumulate. Oltenii s-au impus în ultima etapă, scor 2-1 cu Sepsi, și au întrerupt seria de 7 meciuri fără succes.

„Mă aștept să avem continuitate, să nu mai repetăm greșelile pe care le-am făcut. Trebuie să fim mult mai atenți, dar asta nu înseamnă că o considerăm favorită pe Craiova și noi stăm doar să ne apărăm. Într-adevăr, au un joc bun și vin după o victorie.

Te pot pune în dificultate dacă nu ești o echipă bine organizată, pentru că se bazează mult pe calitatea individuală a jucătorilor. Nu cred că vor veni la Cluj să se apere, ci vor veni să câștige. Au cele mai multe goluri primite, după Botoșani, iar asta înseamnă că au probleme ce țin de organizarea defensivă”, a declarat Neluțu Sabău la conferința de presă premergătoare meciului. 

Comentarii Facebook