Edi Iordănescu despre EURO 2024: „Nu va fi ușor, indiferent de echipa care va veni din play-off”


În urma tragerii la sorți de sâmbătă, de la Hamburg, echipa națională a României va evolua la Campionatul European de fotbal din Germania 2024 în Grupa E, alături de reprezentativele Belgiei, Slovaciei și a câștigătoarei Play-off-ului B. Meciul de deschidere se va juca între Germania și Scoția.

La eveniment a fost prezent selecționerul Edward Iordănescu, alături de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Obiectivul României este să meargă mai departe, să treacă de aceasta grupă, spune selecționerul Edward Iordănescu, după tragerea la sorţi a Euro 2024, la Hamburg.

„Obiectivul nostru este să mergem mai departe, să trecem de aceasta grupă. Vom continua să muncim ca și până acum, avem drumul nostru, șansa noastră, și împreună, cu unitate și încredere, am demonstrat că putem realiza multe lucruri frumoase. Nu va fi ușor, indiferent de echipa care va veni din play-off. Este Campionatul European și toate formațiile de aici sunt valoroase”, spune, potrivit frf.ro, Edi Iordănescu.

Comentarii Facebook