Unirea Urziceni a pierdut la Liverpool, in fata celei mai impresionante galerii din fotbalul mondial - VIDEO SUPORTERI

UPDATE : Liverpool - Unirea Urziceni 1-0. A inscris N'Gog in minutul 81.

 

"You'll never walk alone", imnul cantat de zecile de mii de suporteri ai lui Liverpool la inceputul fiecarui meci este deja faimos in intreaga lume.

 

Incepand cu ora 22.05 (meci difuzat de ProTV) campioana Romaniei Unirea Urziceni va intalni in Marea Britanie una din cele mai cunoscute echipe de fotbal , FC Liverpool , intr-un meci contand pentru Europa League.

 

In sezonul trecut , Liverpool a inregistrat o incredibila rata de ocupare a locurilor pe stadion de 96.8% , adica aproximativ 45 000 de spectatori la fiecare meci. Fanii lui Liverpool se numesc " Kopites" , ca o amintire a zonei Kop din Anfield unde stateau fanii clubului inca de la infiintarea sa.

 

Anfield Road, stadionul pe care se va desfasura meciul , este un stadion fara pista de atletism, ca atare tribunele incep la doar cativa metri de la marginea terenului de joc, iar atmosfera devine de-a dreptul infernala cand fanii Liverpool incep sa-si scandeze incurajarile.

 

Ceea ce face galeria suporterilor Liverpool una din cele mai frumoase este modul in care zecile de mii de oameni canta la unison cantece ca "Fields of Anfield Road", "Poor Scouser Tony", "Oh Liverpool BIll", "We love you Liverpool".

 

Cel mai cunoscut dintre cantecele intonate este "You'll never walk alone", care a fost indragit si preluat ca imn al galeriei si de alte echipe ca Celtic Glasgow, Feynord, Twente, FC Brugge si mai recent chiar FC Tokyo.

 

Secventele VIDEO sunt chiar interpretarea acetui imn inaintea unui meci Liverpool - Juventus din Liga Campionilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update Fc Liverpool- Unirea Urziceni, scor 1-0. Unirea Urziceni a pierdut meciul in fata extraodinarei galerii a Liverpool, cu 10 minute inainte de finalul meciului.

 

Comentarii Facebook