Ungurusan, nostalgic de anii in care a jucat la "U" Cluj: La "U" am jucat aproape toata viata

 

In urma meciului dintre Universitatea Cluj si Pandurii Targu Jiu, meci care s-a terminat cu scorul 0-1, Ungurusan se arata multumit de rezultat si oarecum nostalgic de anii in care a jucat la "U" Cluj.

 

"Acum sunt la Pandurii si trebuie sa-mi fac datoria pentru ca ei ma platesc", a declarat Bogdan Ungurusan, jucator la Pandurii

"Niciodata nu am avut emotii ca vom retrograda. Era un meci foarte important pentru obiectivul nostru", a mai spus fotbalistul.


Intrebat cum a reintalnit suporterii avand in vedere ca a jucat pentru "U" Cluj timp de 7 ani, acesta a precizat ca "ma simt ca acasa. Pentru mine a fost un meci ca acasa. Vreau sa le multumesc. Si cand am plecat am primit multe mesaje de incurajare si de multumire. Sunt bucuros ca s-a terminat cu mine. Ar fi bine ca fiecare meci sa-l terminam cu trei puncte".

De asemenea, Ungurusan a mai precizat ca "atunci cand am plecat de la "U" am fost suparat ca am plecat de acasa. Aici am jucat aproape toata viata".

Cu acest rezultat, Pandurii Targu Jiu a reusit sa indeparteze Universitate de Europa. "Cred ca oricum era foarte greu pentru ei sa reuseasca", a incheiat Ungurusan.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook