Miercuri 24 Aprilie

Una dintre jucătoarele României nu va mai evolua la Cluj, în meciul cu Cehia din cadrul FED CUP: Nu voi putea fi prezentă la Cluj



O jucătoare de tenis, din echipa României, a anunțat că nu va putea juca în meciul cu Cehia, de la Cluj-Napoca, din cadrul Fed Cup.

Irina Camelia Begu a transmis, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că nu va putea participa la meci din cauza unei probleme la genunchi.

''Mi-aș fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut și perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunț că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete. Fed Cup a însemnat întotdeauna foarte mult pentru mine. Am trăit momente unice și extrem de frumoase atunci când am putut să-mi reprezint țara oriunde am jucat, cu atât mai mult în fața publicului românesc! Le urez fetelor multă baftă și sunt alături de ele! Hai România!!!'', a scris Irina Begu, ocupanta locului 31 WTA.

Inițial, Simona Halep anunțase că nu va participa nici ea, însă aceasta se pare că s-a răzgândit.

Meciul dintre România și Cehia, din cadrul Fed Cup, va avea loc în perioada 6-7 februarie la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook