Un jucător român revine la CFR Cluj de la clubul maghiar Kisvarda. Campioana a mai rezolvat un transfer


Clubul maghiar Kisvarda anunță despărțirea de fundașul dreapta român Ionuț-Andrei Peteleu (30 de ani), cel care va ajunge la CFR Cluj. Informația a fost publicată pe site-ul oficial al clubului de primă ligă din Ungaria.

Chiar dacă CFR Cluj nu a făcut, încă, anunțul oficial al transferului lui Andrei Peteleu, clubul din Ungaria, Kisvarda, și-a luat rămas bun, sâmbătă, de la jucător, prin intermediul site-ului oficial.

Ionuț-Andrei Peteleu a părăsit echipa noastră. Fundașul român în vârstă de 30 de ani a ajuns la Kisvarda în vara lui 2021. În anul și jumătate trecut de atunci, a petrecut 2048 de minute pe teren, în 28 de meciuri de campionat. A făcut parte din istorica medalie de argint în campionat și a jucat în primul meci internațional pentru Kisvarda, la Almaty, Kazahstan, într-o confruntare din Conference League.

Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experiență internațională și chiar a jucat și un meci amical împotriva celor de la Kisvarda. Îi mulțumim lui Ionuț-Andrei Peteleu pentru serviciile oferite clubului Kisvarda și îi dorim succes în continuare”, a anunțat clubul maghiar.

Andrei Peteleu este fundaș dreapta la origini, dar poate evolua și în flancul stâng. Echipa de la care pleacă, Kisvarda, se află pe locul trei în prima ligă din Ungaria. 350.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Peteleu, conform transfermarkt.de. Până acum, CFR Cluj a anunțat oficial un singur transfer, al atacantului croat Anton Maglica. În Gruia se află deja și Bogdan Țiru, ultima dată la Jagiellonia, care urmează să semneze.

Comentarii Facebook