Un fotbalist a facut infarct pe teren si a murit! SOC in Italia VIDEO


Piermario Morosini, jucatorul echipei Livorno, a murit in urma unui infarct suferit in timpul meciului cu formatia Pescara, din liga secunda italiana.

"A suferit un stop cardiac. Era deja mort cand a ajuns la spital. Am incercat sa-l resuscitam, dar nu si-a mai revenit", a afirmat medicul De Blasi, de la spitalul Santo Spirito de Pescara.

Tragedia s-a petrecut in minutul 31 al meciului de sambata, cand Morosini s-a prabusit pe teren, medicii i-au facut masaj cardiac si a fost dus la spital.

Potrivit Gazzetta dello Sport, jucatorul a cazut pe tren fara a fi in contact cu mingea sau cu un alt adversar. Piermario Morosini a inceput sa se clatine si a cazut pe teren. El a incercat sa se ridice de doua ori. Ambulanta era blocata de o alta masina la intrarea in stadion si a reusit cu greu sa ajunga la teren.

Piermario Morosini era constient cand a fost urcat in ambulanta. "M-a privit in ochi cand l-am urcat in ambulanta. stiu ca a cazut pe teren, a incercat sa se ridice, iar apoi a cazut iar", a declarat Danilo Iannascoli, un oficial de la Pescara.

Piermario Morosini avea 25 de ani, fiind imprumutat la Livorno de catre gruparea Udinese.


Comentarii Facebook