Sambata 1 Aprilie

Ultrașii de la CFR Cluj, mesaj pentru cei de la U Cluj: ”Acasă noi suntem stăpâni. Cei de rea credință vor afla pe pielea lor ca nu coborâm capul”


Gruparea ”Peluza Vișinie” a postat un mesaj care ațâță spiritele înainte de meciul cu U Cluj, din 13 martie. 

Gruia este Alb Visinie si asta trebuie sa fie clar pentru fiecare locuitor din Cluj-Napoca si pentru fiecare suporter de fotbal ardelean. Împreună cu conducerea clubului am decis ca 3000 de locuri din capacitatea stadionului sa fie data rivalilor noștri pentru a avea parte de un derby puternic și cu o atmosfera frumoasa demnă de un oraș ca si Clujul.

Respectul însă trebuie sa fie de ambele parti așa ca nu vom tolera suporteri “albi-negri” în Gruia în afara celor deplasați organizat! Fiecare persoană care va veni în Gruia separat de peluza universității trebuie să își asume toate riscurile la care se va expune. La noi acasă trebuie sa fim respectați, la noi acasa suntem suverani iar persoanele ostentative și de rea voință vor afla pe pielea lor ca nu coborâm capul in fata nimănui.

Încurajam suporterii clujeni să umple stadionul, sa ne bucurăm de o atmosfera nemaipomenită dar cu bun simț și respect.

Dacă oficialii Universității își doresc război între clujeni (prin limbajul sfidător și ostentativ), asta vor primi”, au transmis ultrașii feroviari.

Mesajul din Gruia a venit după postarea de mai jos, de pe Știri de Cluj.

Suporterii U Cluj plănuiesc să ”invadeze” Gruia la meciul cu CFR Cluj. Cât costă biletele

Comentarii Facebook