Miercuri 24 Aprilie

Arde Gruia! Suporterii CFR Cluj sună mobilizarea și cred că vor umple stadionul la meciul cu U Cluj


Gruparea ”Peluza vișinie” este încrezătoare că se vor găsi destui suporteri ai CFR Cluj pentru a umple stadionul la meciul cu U Cluj.

Mobilizarea! Azi este o zi dedicata exclusiv suporterilor CFR-isti pentru achizitionarea de bilete la derby-ul Clujului!

Pe aceasta cale solictam tuturor abonatilor sa cumpere bilete pentru toti apropiații lor. Sta in puterea noastra sa avem un stadion visiniu, trebuie doar sa ne concentram pe singurul lucru cu adevarat important, achizitionarea a cator mai multe bilete!

Promisiunile din parte conducerii sunt ca suporterii nostri nu vor intampina niciun inconvenient si ca organizarea va fi una exemplara la meciul de luni.

Vedem multe cuvinte aruncate in gol atat de conducerea universitatii cat si de unii din propriii suporteri, dar adevarul este unul singur, totul depinde de noi, de suporteri, de mobilizarea noastra si de exercitarea responsabilitatii pe care o avem, si anume achizitionarea biletelor la care noi, CFR-istii, avem prioritate!

Arde Gruia de nerabdare!”, scriu suporterii.

Suporterii U Cluj plănuiesc să ”invadeze” Gruia la meciul cu CFR Cluj. Cât costă biletele

Marți, 7 martie, aceștia au avut un discurs mult mai agresiv și chiar au afișat o imagine cu un fular al U Cluj aprins. Citiți AICI mai departe ce au afirmat. 

333037589_524503559831792_8215236371830636684_n.jpg


Comentarii Facebook