UBB va caza numai 60 de sportivi de la Clubul Universitatea, restul sunt dați afară

 

Universitatea Babeş-Bolyai anunță că poate caza numai 60 de sportivi de la Universitatea Cluj, în căminul Sport XXI.

 

Sportivii vor avea acces gratuit pe pista de atletism şi vor beneficia de o reducere de 50% faţă de tarifele aprobate, în sala de atletism, în baza orarului lunar, stabilit de comun acord cu conducerea Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi a Parcului Sportiv. Sportivii care fac parte din echipa de rugby seniori sau cea de juniori au acces gratuit la terenul de fotbal gazon I şi li se va permite accesul la vestiare pe durata programului stabilit în condiţiile mai sus menţionate. 

 

Numărul locurilor de cazare a fost redus faţă de anul trecut, ca urmare a numărului mare de solicitări din partea studenţilor, cu medii mari, de la Facultate de Educaţie Fizică şi Sport şi a inaugurării mobilităţilor naţionale prin Programul de mobilităţi studenţeşti din cadrul Consorţiului Universitaria. Studenţii universităţilor partenere din Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, vor beneficia de un stagiu de studii de un semestru (cu frecventarea cursurilor şi seminariilor şi acces în laboratoare şi bibliotecă) şi li se va asigura cazarea în Caminul Sport XXI.

 

Direcţia Generală Administrativă a UBB susține că a trimis, încă din data de 15 iulie 2015, o înştiinţare (adresa cu nr. 11.170/15.07.2015) către Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca prin care li s-a comunicat faptul că, pentru cazarea sportivilor legitimaţi la Clubul Sportiv Universitatea, în anul universitar 2015-2016, UBB va oferi 60 de locuri de cazare în Căminul Sport XXI. 

 

Anul trecut, clubul avea 140 de locuri de cazare, iar acum numai 60.

Comentarii Facebook