U Transilvania, descalificata la meciul cu CSM Bucuresti pentru lipsa medicului! A fost blat?

 

U Transilvania a pierdut cu 10-0 meciul cu CSM Bucuresti, pentru ca medicul care trebuia sa isi puna parafa pe foaia oficiala de joc nu s-a prezentat.

Cei de la Clubul Universitatea si cei de la U Transilvania arunca vina dintr-o parte in alta. Antrenorul echipei a acuzat conducerea clubului ca a anuntat numai cu 20 de minute inainte de meci ca medicul nu poate ajunge.

Medicul trebuia sa fie adus la partida de firma DEY Security si sa ajunga la ora 12.00. Observatorul a asteptat 15 minute, conform regulamenatului, iar apoi a anuntat ca echipa din Cluj a pierdut meciul.

U Trasilvania a pierdut astfel doua puncte in campionat, iar cele intamplate au creat o suspiciune de blat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Reprezentantii DEY Security sustin ca medicul care trebuia sa mearga la meci s-a imbolnavit.

 

"Medicul trebuia sa vina a anuntat in ultimul moment ca s-a imbolnavit si medicul care il inlocuia nu era acasa. A ajuns la meci, dar era prea tarziu pentru ca fisa era inchisa. Nu e normal ceea ce s-a intamplat si maine (n.red. luni) vom avea o intalnire cu cei de club", a declarat Andrei Bontidean, directorul DEY Security.

Comentarii Facebook