Ovidiu Vasu, despre descalificarea U Transilvania, pentru lipsa medicului: Vom da in judecata firma DEY Security VIDEO


Directorul executiv al clubului Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, a declarat ca vina pentru descalificarea echipei de handbal U Trasilvania, apartine firmei DEY Security, care nu si-a respectat contractul.

Echipa a pierdut meciul contra CSM Bucuresti, care trebuia sa se dispute duminica, 25 martie, la Sala Sporturilor "Horia Demian", pentru ca medicul nu s-a prezentat la timp.

"Responsabilitatea apartine serviciului de ambulanta care trebuia sa asigure asistenta medicala. Conform contractului, ei trebuiau sa trimita la sala ambulanta insotita de medic. Au trimis ambulanta insotita de un asistent. Cei care se ocupa de organizarea meciului au sesizat acest lucru cu o ora inainte de meci. Le-au solicitat sa trimita medicul si s-a asteptat sa vina, dar din pacate medicul a venit cu intarziere.

Medicul care trebuia sa vina era bolnav, inlocuitorul lui era in alta parte. Deci este clar o greseala grava a celor care prin contract au asigurat in acest an asistenta medicala. Din pacate se intampla lucrul acesta la final de campionat si lasa asa o imagine proasta asupra unui intreg sezon, care a fost bun sau foarte bun", a explicat Ovidiu Vasu.

Directorul executiv al clubului a fost intrebat daca iși asumă vreo responsabilitate, dar a declarat ca: "Eu nu stiu daca trebuie sa cautam un tap ispasitor la clubul Universitatea, atata timp cat exista o societate care raspunde de acest lucru. Nu am avut de ani de zile un astfel de eveniment. Putem fi invinuiti ca nu am avut un alt medic aici la indemana. Vom analiza cu atentie ce s-a intamplat si daca este cineva vinovat, acela va fi sanctionat.

Vom cere daune serviciului de ambulanta. Trebuie sa vedem in ce consta dauna materiala, pentru ca cea morala nu o mai putem recupera. Nu se poate intampla asa ceva pentru ca o echipa munceste, se straduieste si este in lupta pentru a nu ajunge intr-o zona periculoasa a clasamentului, si dintr-o astfel de neglijenta tot efortul sportivilor, a conducerii tehnice este naruit. Nu putem sa acceptam si sa trecem cu vederea acest lucru".

Echipa U Transilvania a pierdut meciul cu 10-0 si 2 puncte in clasament.

 

U Transilvania, descalificata la meciul cu CSM Bucuresti pentru lipsa medicului! A fost blat?

Comentarii Facebook