U Olimpia Cluj a pierdut finala Cupei României la fotbal feminin. Fetele s-au îmbrâncit și au spart banca de rezerve - VIDEO


Finala Cupei României la fotbal feminin, dintre Carmen București și FC Universitatea Olimpia Cluj, s-a terminat cu scorul de 2-1, iar la final spiritele au erupt. 

Ioana Bortan, mijlocaș al celor de la U Olimpia Cluj, a acuzat arbitrajul și a spus că a fost amenințată. Colegele ei le-au atacat pe adversare la final, în timp ce acestea se bucurau de victorie și câștigarea Cupei. 

Spiritele s-au calmat și nu na urmat o bătaie generală.

Am încercat să aplanez conflictul de la final, tocmai de asta am fost amenințată de omul de la pază. Acum nu-l mai găsesc pe aici. După 15 ani (n.red. de fotbal) și să mă amenințe că mă rezolvă el, e trist”, a acuzat Ioana Bortan.

Clujencele și-au vărsat furia pe banca de rezerve, pe care au spart-o, dar și pe arbitru. Ioana Bortan a spus că ”noi nu am pierdut. S-a transmis Cupa mai departe, dar noi nu am pierdut, a luat-o cealaltă echipă. Sunt foarte supărată. E trist, să ajungi la 15 ani de fotbal și să nu vezi niște faze”, a mai adăugat Ioana Bortan.

Ardelencele au fost atât de supărate încât au refuzat să dea mâna cu Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, la final.

Comentarii Facebook