Conducerea Universității Cluj a dezvăluit cum s-a ajuns la Toni Petrea și care sunt obiectivele pentru noul sezon: „Creștem față de anul trecut”


Anton Petrea (48 de ani) a devenit noul antrenor al Universității Cluj, după ce Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) a anunțat că nu va mai antrena echipa și în următorul sezon. Conducerea clubului „U” Cluj a dezvăluit cum s-a ajuns la Toni Petrea, deși pe lista potențialilor antrenori se afla și Cristiano Bergodi.

Radu Constantea, oficialul celor de la Universitatea Cluj a vorbit despre numirea lui Anton Petrea pe banca „Șepcilor Roșii”.

Am avut întâlniri cu mai mulți antrenori, am făcut o analiză internă, ne-am luat anumite informații despre situația de la Chindia. Până la urmă, am considerat că este antrenorul care se potrivește momentan cel mai bine cu ce ne dorim noi de la staff-ul tehnic.

Pe final, lucrurile au fost dificile din punct de vedere financiar la Chindia. E important ca jucătorii să fie plătiți. Noi suntem cu salariile la zi, avem o perioadă prin luna marie când avem niște întârzieri, dar au fost doar de cinci zile. Nu am depășit niciodată perioada de 5 zile.

A fost o discuție și cu Bergodi. De la început ne-a spus că nu se grăbește să accepte o ofertă, așteaptă oferte din Italia și din zona arabă. Momentan nu ar fi interesat de o colaborare cu un club din România.

Așa cum am stabilit, rămânem în obiectivul de a ne clasa în locurile 7-9. Creștem față de anul trecut, când obiectivul era clasarea în locurile 10-12. Cupa României este și ea un obiectiv”, a spus Radu Constantea la emisiunea Fotbal Club.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook