Cristiano Bergodi le-a spus italienilor de ce a refuzat-o pe CFR Cluj: „Aș dori o provocare cu ambiții mari”


După două sezoane și 3 trofee la Sepsi, Cristiano Bergodi și-a luat rămas bun de la echipa covăsneană. Bergodi a fost ofertat ulterior de CFR Cluj, dar a preferat să-i refuze pe conducătorii din Gruia.

Italianul Cristiano Bergodi (58 de ani) a oferit un interviu în presa din Italia, în cadrul căruia a explicat de ce s-a despărțit de Sepsi OSK și motivul pentru care a refuzat oferta celor de la CFR Cluj.

A existat contact, dar am vrut să aștept. Voi merge în vacanță, apoi poate voi merge să văd Lazioul lui Sarri, din moment ce inima mea este biancocelestă. M-aș întoarce cu drag în Italia, deși m-am simțit bine în România. Aș dori și o altă experiență pe tărâm românesc, o provocare cu ambiții mari”, a transmis Bergodi.

Din informațiile Gazetei, Bergodi speră că va primi o oferă din Serie B, al doilea eșalon italian. Altfel, ia în calcul o pauză lungă de la antrenorat. Oferta CFR-ului nu l-a convins să se răzgândească, mai ales că există incertitudine la club, care se tot confruntă cu probleme de natură financiară de ceva vreme.

Întrebat despre perioada Sepsi, antrenorul a explicat ce l-a îndemnat să plece de la cârma echipei:

A fost uimitor, foarte frumos la Sepsi. Am mers acolo când erau pe locurile codașe, iar în 18 luni am câștigat 3 trofee. Anul acesta am intrat în play-off și am câștigat Cupa, sunt satisfăcut. Am plecat pentru că am vrut să mă provoc. Vreau altă experiență, simt că am dat totul acolo”.

Foto: Sepsi OSK/Facebook

Comentarii Facebook