U Mobitelco s-a reunit! Marcel Tenter trage la titlu si in acest an! - FOTO


Jucatorii echipei de baschet U Mobitelco si-au reluat antrenamentele. "Baietii" s-au strans in Parcul "Iuliu Hatieganu" la o sedinta de alergari si au spus ca obiectivul pentru sezonul 2010-2011 este titlul de campioni.

La primul fluier al lui Marcel Tenter au raspuns prezenti 10 jucatori, intre care si sarbul Milos Pesic, adus de la Elba Timisoara. Au mai fost prezenti Dykes, Bercean, Corpodean, Cuic, Krstanovic si Fometescu.

"Orice nou inceput creeaza emotii. Am dovedit in ultimii ani ca suntem acolo sus, ne luptam pentru performanta si cred ca in acest an, cu nucleul de anul trecut, plus cei doi noi jucatori, vom reusi sa ramanem in top. Vreau sa le multumesc jucatorilor de anul trecut, care nu mai sunt alaturi de noi in prezent. Lui Miljan Medvedj, pentru care facem in continuare eforturi de a-i obtine cetatenia, dar mai avem de asteptat, cu speranta, totusi. Dar, si lui Flavius Lapuste, cu care am cazut de acord ca ii va prinde mult mai bine la o echipa, unde sa prinda mai multe minute de joc. Echipa este formata in mare, dar pana la finalul lunii mai avem timp sa regandim structura lotului, perioada de transferuri nu e gata. Despre Lawrence pot spune ca avem sperante ca la finalul lunii ar putea incepe alergarea, moment in care ar urma sa nu si se alature, iar in 3 luni sa fie apt de joc. Se prefigureaza un sezon tare, cu Steaua, Medias si Ploiesti puternice, dar si Sibiu si Timisoara, competitive", a declarat antrenorul Marcel Tener.

De la reuniunea lotului au lipsit Chetreanu, Thomson, Silivasan si Crainic, care au fost convocati la echipele nationale.

 

Foto: umobitelco.ro

Comentarii Facebook