U Mobitelco pleaca duminica in cantonament in Serbia


U Mobitelco pleaca duminica in cantonament in Serbia, dar pana atunci va avea antrenamente in aer liber dimineata si seara in sala.

In 27 - 28 august, clujenii vor juca in compania baschetbalistilor de la CSM Oradea, in 304 septembrie cu Gaz Metan Medias. De asemenea, jucatorii vor lupta in trei meciuri amicale in Serbia, cu OKK Belgrad, Zdrenjanin si posibil Pancevo in perioada 10-12 septembrie.

In perioada 15-17 septembrie clujenii vor juca din nou cu CSM Oradea si alte doua formatii sarbe.

Echipa s-a reunit partial luni, dar in zilele urmatoare vor veni la lot si jucatorii care lipsesc: Silvasan si Chetreanu, Thomson, Crainic si David Lawrence nerefacut complet dupa operatia de ligamente.

Jucatorii sunt increzatori pentru campionatul care urmeaza. Claudiu Fometescu a declarat ca tinta este "titlul national. Imi doresc ca aici să fie centrul baschetbalistic al Romaniei, pentru ca este cel mai organizat club din tara, de la baby-baschet si pana la seniori".

Milos Pesic, sarbul adus de la Elba Timisoara, a declarat si el ca si-ar dori sa obtina cetatenia romana pentru ca i-ar placea sa joace la nationala. "Mi-ar placea sa joc pentru nationala Romaniei. Imi plac fanii lui U, nu cred ca vor fi probleme, pentru ca eu atunci cand sunt pe teren, dau suta la suta, sper ca vor aprecia asta", a declarat Pesic.

Comentarii Facebook