Argint pentru baietii de aur !

U Mobitelco a pierdut in aceasta dupa-amiaza cu 67-72 al patrulea meci in fata CSU Asesoft Ploiesti si a obtinut medaliile de argint.

 

Meci decisiv pentru U Mobitelco la Ploiesti. Studentii veneau dupa trei partide in care nu au reusit sa se impuna in fata adversarilor, dar au fost de fiecare data foarte aproape de victorie, mai ales in primele doua partide.

 

Daca in semifinala cu Elba Timisoara clujenii au fost mai buni gratie unei banci de rezerve de valoare mai ridicata, capabila sa mentina ritmul in momentele de odihna a titularilor, in meciurile cu CSU Ploiesti acelasi lucru a facut ca balanta sa se incline in favoarea ploiestenilor.

 

Universitatea a fost prea dependenta de Krstanovic si Dykes, iar in momentul cand un jucator din formula de baza a comis mai multe greseli personale inlocuirea a dus la scaderea nivelului de joc.

Pentru sezonul viitor este nevoie de un pivot care sa poata duce atat faza defensiva cat si cea de atac. Thomson este un castig important pentru echipa, cu valente atletice deosebite si evolutii bune in faza defensiva, dar fara mari contributii in constructia atacului.

 

De asemenea, la capitolul conducatorilor de joc si aruncarilor de trei puncte clujenii au suferit in aceasta finala, un jucator ca Hargrove reusind sa faca diferenta in momente cheie ale partidei.

 

Chiar daca in meciul al doilea CSU Ploiesti a fost usor favorizata de arbitraj se poate spune ca ploiestenii au castigat meritat finala.

 

Universitatea a luptat exemplar in toate meciurile si a oferit suporterilor un spectacol deosebit pe tot parcursul campionatului si in play-off, meciurile din finala fiind de o spectaculozitate si intensitate iesite din comun.

Echipa antrenata de Marcel Tenter a crescut fata de campionatul trecut si ne da sperante ca anul viitor va lupta din nou pentru a aduce titlul la Cluj.

 

Un lucru important este si accentul pe care clubul condus de Mircea Cristescu continua sa-l puna pe cresterea viitoarelor talente, lucru evidentiat si de calificarea in finala nationala a echipei de tineret.

 

Atmosfera in cadrul clubului si a echipei, atat la bine cat si la infrangere a fost una buna, fiind o buna baza de constructie pentru sezonul viitor.

 

 

Iata si marcatorii din meciul de azi:
CSU Ploieşti - Hargrove 19 puncte, Căruţaşu 15 si 12 rec, Cepulis 10, Griffith 8 si 5 rec, Szijarto 8, Ilic 5 si 8 rec, Blidaru 5, Burleson 2.
"U" Mobitelco Cluj - Dykes 21 puncte si 4 rec, Silvăşan 13, Cuic 12, 9 rec si 6 pase, Medvedj 10, Chetreanu 7, Krstanovici 2 si 8 rec, Thomson 2.

 

Foto : www.u-mobitelco.ro

 

Comentarii Facebook