La Cluj a inceput Turneul International de Tenis de Masa pentru Persoane cu dizabilitati- VIDEO

156 de sportivi din 22 de tari participa la RITTO- Turneul International de Tenis de Masa pentru persoane cu dizabilitati. Competitia a inceput astazi si se desfasoara la Sala Sporturilor Horia Demian.

Sportivi care au obtinut rezultate deosebite la diferite competitii paralimpice se lupta la Cluj pentru un loc pe podium. Fie ca s-au nascut cu o dizabilitate, fie ca au capatat-o in timpul vietii, tinerii vor sa dovedeasca faptul ca si-au invins handicapul.

La competitia din acest an participa sportivi cu dizabilitati din Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Germania, Israel, Italia, Iordania, Lichtenstein, Malaesia, Marea-Britanie, Polonia, Rusia, Serbia, Singapore, Slovacia, Spania, Suedia, Ungaria, Turcia, precum şi jucători din România

RITTO a fost votat de catre Federaţia Internaţionala de Tenis de Masă (ITTF) ca fiind cel mai bine organizat turneu paralimpic de tenis de masă din lume.


Pentru ca turneul sa se desfasoare in cele mai bune conditii organizatorii, Centrul Lamont si Asociatia Little People Romania, au recrutat 700 de voluntari din majoritatea scolilor si facultatilor clujene.

?

Deschiderea RITTO a fost oficiata de primarul Sorin Apostu si de ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett.


Sportivii vor fi premiati in 22 mai, la Hotel Napoca, acolo unde vor putea asista si la un concert de percutie care va fi oferit de formatia Drum Caffe. Trupa va presta si in cadrul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Comentarii Facebook