U Mobitelco joaca miercuri primul meci din play-off cu CSU Sibiu

Baschetbalistii clujeni de la U Mobitelco joaca miercuri, 13 aprilie, primul meci cu CSU Sibiu din primul tur al play-off-ului.

 

Clujenii au terminat sezonul regulat pe locul 2 cu 54 de puncte. In primul tur al play-off-ului, U Mobitelco va intalni CSU Sibiu. Primele doua meciuri sunt programate in Sala Sporturilor Horia Demian, in 13 si 14 aprilie, de la ora 18.00.

 

"Ne pregatim si ne-am pregatit foarte intens in aceasta saptamana pentru meciurile care urmeaza. Am incredere in forta echipei noastre si imi doresc sa castigam aceste doua meciuri de acasa. Sper, de asemenea, sa nu avem parte de accidentari, pentru ca de acum incolo avem meciuri consecutive, aportul fizic va fi mult mai mare si astfel aportul bancilor va avea un cuvant decisiv in special in meciurile din a doua zi", a declarat antrenorul Marcel Tenter, citat de site-ul oficial al echipei, u-mobitelco.ro.

 

Presedintele executiv al lui U Mobitelco, Mircea Cristescu, spune ca meciurile au fost programate de la ora 18.00 ca sa nu se suprapuna peste derby-ul de la fotbal dintre CFR si Universitatea. Cristescu spera insa ca vor fi multi sustinatori si la meciurile de baschet. "Sper ca suporterii nostri care vor veni la sala sa nu fie incomodati de ora de disputare. Nu puteam sa punem meciurile mai tarziu, din cauza meciului de fotbal de joi care starneste interes maxim in tot Clujul, dar nici mai devreme, pentru ca lumea ar fi fost la munca. Ne dorim sa vina multi suporteri la sala, dar indiferent de cati fani vor fi prezenti, echipa trebuie sa-si faca treaba", a declarat Mircea Cristescu.

Comentarii Facebook