U Mobitelco - CSU Ploiești: Bavcevic: ”Nu stați jos, până nu dăm coș!” - VIDEO

 

Derby -ul campionatului, dintre U Mobitelco BT Cluj și CSU Ploiești va avea loc duminică, 28 octombrie, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Antrenorul clujenilor îi cheamă pe suporteri să invadeze sala. 

 

Duminica se vor infrunta campioanele ultimilor 8 ani, noi cu un titlu si Ploiesti cu restul. Au o valoare permanenta in baschetul romanesc, de aceea nu putem spune ca suntem favoriti. Ploiestiul este totdeauna o provocare si umple tribunele peste tot, pentru ca este ca tricoul rosu pentru un taur. Asa ca, toata lumea vrea sa ii invinga si sunt sigur ca nu ne va  fi usor. Au jucatori romani foarte buni, Tudor, Sziijarto, Stanescu, Burlacu, dar si straini. Am lucrat cu Stanescu la Steaua si, de asemenea, cu Vladimir Tica in Belgia. Sunt bucuros ca am lucrat cu el, este un jucator foarte bun si o persoana deosebita. Va fi pentru noi un meci foarte disputat sub panou. Ne vom bate cu pivotii lor la recuperari, sunt foarte puternici. Cheia jocului va fi lupta sub panou. La ce ma astept de la Ploiesti, si ne-am pregatit in acest sens, este jocul cu mai multe tipuri de aparare. Stiu ca antrenorul lor vrea sa joace zona in aparare. Silvasan a inceput sa se pregateasca cu echipa, dar nu este la capacitate maxima”, a declarat antrenorul Niksa Bavcevic.

 

Niksa Bavcevic le-a transmis fanilor: ”Sper ca sala sa fie plina la meciul cu Ploiesti, sa ne incurajeze si sa ne sustina pe intreaga durata a partidei. As vrea sa ii mai rog ca de acum inainte la fiecare meci de pe teren propriu sa stea in picioare pana cand vom marca primul cos, este noul pact intre jucatori si echipa!”.

 

Meciul va începe de la ora 19.00 și va fi transmis în direct de Digisport.

 

Vezi AICI video.

Comentarii Facebook