Dumitru Tudor face dezvăluiri ȘOCANTE în scandalul cu Anamaria Prodan



Fostul impresar Dumitru Tudor a dezvăluit întâmplarea de la care a declanșat scandalul cu familia Reghecampf, în urma căruia a fost acuzat de șantaj.

Dumitru Tudor, zis ”Ciorbă”, va fi judecat în stare de libertate şi este hotărât să scoată adevărul la iveală.

"Scandalul a pornit de la altceva. Eu am postat o caterincă pe Facebook, ea a luat foc şi a început să mă jignească. Am zis că dacă are nevoie de bani, poate face altceva pentru banii ăştia. Şi a ieşit scandalul ăsta. A doua zi, eram în restaurant, vorbeam în direct la un post TV, m-a sunat soţul ei care m-a rugat să terminăm scandalul. A vrut să ne întâlnim să reglăm situaţia. Din momentul acela eu nu am mai apărut nicăieri pentru că mi-am dorit să ne împăcăm", a spus fostul impresar, conform cancan.ro.

"Am uitat telefonul într-o seară la restaurant. M-am uitat pe telefon şi am văzut apeluri de la Reghe. L-am sunat şi mi-a spus că mă omoară şi că pune mâna pe fiu-meu. A înţeles şi discuţia asta şi s-a terminat. Apoi Ana a declarat că s-a întâlnit cu fiul meu la un meci şi că nu a vrut să îl bată ca să nu-l facă de ruşine. Dar a zis că îl bate cum îl prinde. După asta, i-am dat un mesaj lui Reghe ca să o calmeze. El mi-a spus ca vine el şi rezolvă. Atunci, eu i-am dat un mesaj şi i-am spus: Fă, smardoaico! Tu nu îţi vezi de treaba ta? De ce te iei de mine? Pentru asta vreau să îmi dai datoria de 8.000 de euro!", a mai adăugat Dumitru Tudor.

Comentarii Facebook