CSU Ploiesti - "U" Cluj 83-77 (FINAL)

Meciul al treilea al finalei play-offului de baschet masculin s-a desfasurat in aceasta dupa-amiaza la Ploiesti. Asesoft a fost mai buna si a condus pe tot parcursul meciului.


Echipele de baza

U Mobitelco : Krstanovic, Cuic, Silvasan, Medvedj, Dykes
CSU Asesoft Ploiesti : Hargrove, Cepulis, Grifith, Blidaru, Ilic

Asesoft a inceput mai bine meciul, preluand conducerea, dar clujenii au revenit in sfertul al doilea. Clujenii au marcat cate 16 puncte atat in primul sfert cat si in al doilea. Din pacate studentii au ratat foarte multe aruncari de trei puncte.

 

Silvasan a reusit prima aruncare de trei puncte abia in sfertul al treilea, din pacate insa la doar cateva minute distanta a comis a patra greseala personala si a jucat in continuare retinut, pentru a evita eliminarea.

 

Dykes si Krstanovic au fost jucatori de baza ai clujenilor, fiind cei mai importanti marcatori. Krstanovic a marcat in sfertul 3 un cos spectaculos de la 8 metri.

 

Sfertul patru a inceput echilibrat, nici una din formatii nu a reusit sa inscrie vreme de minute bune. Clujenii s-au apropiat apoi la sase puncte, dar a intervenit eliminarea lui Thomson pentru a cincea greseala personala si ploiestenii au inceput sa preia din nou initiativa.

 

In utimul minut clujenii s-au apropiat la sase puncte dupa trei cosuri de la distanta reusite de Medvadj, dar nici Hargrove nu s-a lasat mai prejos (28 de puncte in total) si ploiestenii au reusit sa mentina avantajul.

 

 

Reamintim ca primele doua meciuri, desfasurate la Cluj, au fost castigate la limita de ploiesteni.

Maine la ora 17.30 are loc meciul al patrulea, ultima sansa a clujenilor de a reveni si a castiga finala, care va fi televizat de TVR2 .

Comentarii Facebook