O "mare de alb" este asteptata la Sala Sporturilor de la ora 17

Mircea Cristescu, presedintele U Mobitelco a facut un apel la toti suporterii sa se imbrace in alb la derby-ul campionatului la baschet, U Mobitelco - Asesoft CSU Ploiesti, asa cum este traditia la meciurile cu multipla campioana din Ploiesti .

 

Pe langa miza punctelor obtinute in clasament , meciurile U Cluj - Asesoft Ploiesti constituie de mai multi ani si un duel al orgoliilor intre conducerile cluburilor si cele doua galerii.

In tribunele Salii Sporturilor sunt asteptati si aproximativ 50 de suporteri ai Asesoft, conform declaratiilor lui Mircea Cristescu.

 

Meciul se desfasoara de la ora 17 la Sala Sporturilor "Horia Demian" . Biletele s-au pus in vanzare de ieri, iar astazi se vand de la ora 12, fiind deja cumparate mai mult de 1500. Pretul unui bilet este de 5-10 lei, in functie de tribuna aleasa.

 

Dupa 23 de etape echipa din Ploiesti, multipla campioana a Romaniei, este pe primul loc, cu 42 de puncte , iar U Mobitelco ocupa pozitia a patra, cu 39 de puncte , dar si doua meciuri mai putin disputate. In cazul unei victorii in partida de azi clujenii pot ajunge la 2 puncte diferenta de CSU Ploiesti , pe care o pot depasi dupa disputaarea restantelor.

 

La conferinta de presa organizata inaintea meciului antrenorul Marcel Tenter a declarat : "Meciul de sambata e o incercare, cu o echipa de top din baschetul romanesc. Orice meci direct de pana acum nu mai are relevanta, luam totul de la capat. Va fi o confruntare intre doua aparari foarte puternice, un meci extrem de fizic si cred ca cine va fi mai rutinat si mai concentrat in momente critice, va castiga. Este un meci deschis oricarui rezultat."

U Mobitelco vine dupa o infrangere surprinzatoare la Oradea , dar si dupa accidentarea lui David Lawrence.


Comentarii Facebook