Miercuri 24 Aprilie

Gigi Becali: Daca pierdem cu CFR Cluj, ne luam adio de la titlu

 

Gigi Becali crede ca daca Steaua se va impune in fata jucatorilor de la CFR Cluj, atunci va iesi campioana. Daca e egal se mai joaca, insa, daca va pierde isi va lua adio de la titlul din Liga 1.

 

"Sunt trei variante. Daca e egal, se mai joaca, daca vom castiga, avem prima sansa la titlu, dar inca se joaca. In schimb, daca vom pierde, suntem la revedere, adio titlu. Nu mai avem nici o scuza daca pierdem. Pai, pierzi cu Ceahlaul, pierzi cu CFR si tu vrei sa castigi campionatul? CFR va avea 6 puncte, pentru noi urmeaza meci cu Urziceni, iar ei isi permit alti pasi gresiti", a declarat Gigi inainte de marele derby de duminica seara.

 

Becali a lansat amenintarea ca in cazul infrangerii si postul lui Mihai Stoichita este amenintat. El nu i-a scutit nici pe arbitrii de la care se asteapta la corectitudine. "Credeti ca Deaconu are curaj sa fure Steaua? Pai, daca va face asa, va ajunge la puscarie. Se va nenoroci pe viata daca va nu va arbitra corect",a adaugat Becali, care ar vrea o victorie in Gruia, mai ales ca echipa finantata de el nu s-a mai impus la Cluj din 2007.

Comentarii Facebook