Miercuri 24 Aprilie

U Mobitelco BT Cluj joacă cu CMS București, miercuri, 5 decembrie

 

U Mobitelco BT Cluj joacă cu CMS București, miercuri, 5 decembrie, de la ora 17.30 pe teren propriu în etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

 

Ne asteapta un meci dificil cu o echipa buna din campionat, stim ca vom avem de muncit din greu pentru a obtine victoria. Suntem concentrati si increzatori ca vom castiga meciul de miercuri.  Este intr-adevar neobisnuit ca sapte echipe sa aiba acelasi numar de puncte, nu am mai intalnit pana acum aceasta situatie. Antrenorul ne-a spus inca de la inceputul campionatului ca liga din Romania este una foarte puternica. CSM Bucuresti este o echipa buna, este o echipa altetica, au un conducator de joc foarte bun, este cel mai bun marcator din Romania”, a declarat Sean Barnette.

 

Este o situatie inedita in campionatul Romaniei, poate este similara cu Liga Adriatica. Este foarte ciudat, aproape de cartea recordurilor, ca sapte echipe sa aiba acelasi numar de puncte, deci sapte echipe sunt pe locul 2 sau pe locul 8, depinde cat de optimist sau cat de pesimist esti. Doua victorii consecutive te urca in clasament, iar doua infrangeri consecutive te coboara in subsolul clasamentului. Vor fi 11-12 echipe care se vor bate pentru play-off. Am mai jucat cu CSM in Cupa Romaniei, dar le-au lipsit cativa jucatori de baza. De asemenea, echipa noastra este schimbata fata de meciul jucat antrerior. CSM are doi dintre cei mai buni conducatori de joc din Romania si are  8-9 jucatori foarte experimentati, sunt puternici sub panou, sunt puternici atat la recuperari ofensive, cat si defensive. Din pacate, nu stim daca putem conta pe Steve Ross, pentru ca are febra, are o viroza”, a spus și Niksa Bavcevic, antrenorul U Mobitelco BT Cluj.

Comentarii Facebook