Ferguson despre REZULTATUL meciului United - CFR Cluj: ”Numai Dumnezeu ştie ce se poate întâmpla!”

 

Manchester United are probleme cu jucătorii accidentați așa că CFR Cluj ar putea să fie avantajată în meciul de miercuri seara, din Champions League.

 

Shinji Kagawa nu poate juca miercuri, are o accidentare care îl ţine departe de gazon pentru cinci zile, dar în acest momente par 5 luni. Poate va lua loc pe bancă în meciul cu City. Evident, Nani şi Antonio Valencia sunt şi ei în afara calculelor, de aceea îl voi folosi pe Rooney în flanc. Contra Clujului voi alcătui o echipă fără a mă gândi la derby-ul cu Manchester City.

 

Trebuie să ne îmbunătăţim defensiva, mai ales că Reading şi-a creat multe situaţii importante în meciul cu noi. Este un motiv de îngrijorare pentru mine. Dacă vom juca la fel ca împotriva lor, atunci numai Dumnezeu ştie ce se poate întâmpla cu noi. Când vezi că primeşti atâtea goluri, este normal să fii îngrijorat. Am luat deja 32, niciodată nu am mai primit atâtea înainte de Crăciun. Va fi greu în faţa unor atacanţi ca Balotelli sau Dzeko, dar cu CFR vom avea un altfel de meci”, a spus Ferguson.

 

Manchester nu îi poate folosi pe Valencia, Kagawa şi Nani, Ferguson, pe fundaşul Nemanja Vidic şi mijlocaşul Anderson.

Comentarii Facebook