U Mobitelco BT Cluj - CSM Oradea, returul contând pentru sferturile de finala ale Cupei României

 

U Mobitelco BT Cluj joacă sâmbătă, 5 ianuarie 2013, returul sferturilor de finală ale Cupei României. Clujenii au nevoie neapărată de victorie, după ce au pierdut meciul tur. 

 

La meciul din Oradea am arătat multe îmbunătățiri în joc, însă am avut un al doilea sfert foarte slab, lucru care ne-a costat victoria. Am avut, de asemenea, accidentarea conducătorului nostru de joc, precum și cele doar două antrenamente făcute de Dalibor Djapa, care a arătat că se poziționează bine, însă nu este în cea mai bună formă. Am lucrat în această perioadă pentru eliminarea acestor probleme. Așa cum am spus și la încheierea partidei, câteva decizii ale arbitrilor au fost din nou împotriva noastră. Este vorba de acele blocaje în mișcare făcute de Topchov, Pesic și Tibarna, iar împotriva acestora nu te poți apăra. Sunt lucruri interzise în baschet și ne-am întâlnit cu ele atât în meciul de campionat, cât și acum, în cupa”, a precizat Niksa Bavcevic, antrenorul clujenilor.

 

Niksa Bavcevic a mai spus că se așteaptă ca meciul de sâmbătă să fioe mai curat. ”Sper că nu va fi cazul să le vedem și în meciul de sâmbătă. Suntem conștienți cu toții de cât de important este acest meci. Șase puncte sunt un avantaj mare, însă pe de altă parte este un avantaj mic, deoarece cu trei apărări bine făcute se pot anula. Am avut 30 de minute de concentrare la nivel bun la Oradea, sper ca acum să fim concentrați pe toată durata partidei. Avem două probleme, cu Wright, care încă nu s-a antrenat cu echipa și cu Steve Ross, care a avut niște probleme stomacale și sper să revină azi la echipa. De asemenea, Alex Pop este și el bolnav. Mă aștept de la toți băieții să dea 100% în acest meci, apreciem foarte mult echipa de la Oradea, credem că își merită poziția în campionat, dar U-Mobitelco Cluj este o echipă cu tradiție și nu suntem speriați de ei și ne așteptăm să ne calificăm. Le pregătim câteva mici surprize, pentru că nu poți schimba întreg jocul, însă aceste mici surprize pot decide soarta partidei, mai ales că bănuim că va fi din nou una echilibrată”, a mai spus Niksa Bavcevic.

 

Ce-și dorește Mircea Cristescu de la noul an

Comentarii Facebook