Miercuri 24 Aprilie

Derby-ul Clujului se joaca maine la Sala Sporturilor

"U" Mobitelco si CS BC Gladiator vor juca maine de la ora 18 in cadrul etapei a XXII-a a diviziei A la baschet masculin.

 

Partida, programata initial in luna februarie, a fost amanata din cauza multiplelor absente de la "U" in urma meciurilor disputate in Liga Europei Centrale. Cele doua echipe pornesc din pozitii complet diferite in clasement.

 

In cazul unei victorii U Mobitelco ajunge pe primul loc la egalitate de puncte cu CSU Ploiesti si Gaz Metan Medias si un meci mai putin disputat, in timp ce BC Gladiator are cele mai putine puncte in clasamentul diviziei A , la egalitate cu SCM U Craiova si CSU Cuadripol Brasov.

 

Echipa antrenata de Marcel Tenter vine cu un moral excelent dupa victoria de sambata asupra campioanei din Ploiesti, in timp ce formatia lui Bruno Roschnafsky a pierdut in fata ultimei clasate SCM Craiova si s-a apropiat de retrogradare.

 

Este primul an cand Clujul are doua echipe in prima divizie de baschet . Tinand cont ca meciul are miza pentru ambele formatii, se asteapta un adevarat  spectacol la Sala Sporturilor "Horia Demian"

 

In tur U Mobitelco a castigat cu 93 -78. Partida de maine va fi transmisa in direct de TVR3.

Comentarii Facebook