”U” Mobitelco ar putea juca împotriva Timișoarei fără doi oameni de bază


Echipa de baschet masculin ”U” Mobitelco va întâlni luni, 25 noiembrie, de la ora 18.45, formația BC Timișoara, însă meciul se anunță unul foarte greu.

Antrenorul clujenilor, Dorin Pintea, a anunțat că este posibil să evolueze atât fără Cătălin Baciu, care este accidentat, cât și fără Branko Cuic, care nu și-a revenit complet.

"Ne asteapta meciul cu Timisoara, un meci foarte greu, intalnim o echipa de traditie in baschetul romanesc, echipa obisnuita in ultimii ani sa fie in top. Si ea se afla, la fel ca si Pitestiul, intr-o mare suferinta. Sunt convins ca si Timisoara, la fel ca si Pitestiul, va da totul pentru a castiga acest meci. Cu siguranta, Timisoara isi doreste sa intrerupa sirul infrangerilor, asa ca ne va asteapta un meci foarte greu. Timisoara are un lot de jucatori destul de bun, sunt foarte agresivi in aparare. Branko Cuic si-a revenit, dar nu este refacut total, speram ca la ora meciului sa poata juca. Catalin Baciu este in continuare accidentat, el sigur nu va juca in meciul cu BC Timisoara. Pe Baciu incercam sa il suplinim prin daruirea si aportul celorlalti jucatori. Noi trebuie sa fim constienti si sa muncim zi de zi tot mai bine, ca sa incercam sa legam serii de 5-6 victorii, nu doua sau trei", a declarat Pintea.

"Timisoara este o echipa buna, cu un antrenor bun, care sezonul trecut a fost la Pitesti, este un antrenor care foloseste destul de multe scheme complicate in aparare. Va un meci foarte disputat, am muncit toata saptamana, speram sa facem un joc bun si sa castigam. Meciul de la Pitesti nu il iau neaparat ca o infrangere, il iau mai degraba ca o lectie, suntem inca destul de devreme in sezon, asa ca trebuie sa mergem mai departe", a declarat și Darius Hargrove.

Comentarii Facebook