Grigoraș nu îl vrea pe Mutu la CFR: ”Nu sunt interesat de Adrian Mutu”


Adrian Mutu a anunțat că dorește să revină din această iarnă în campionatul românesc, iar multe cluburi din Liga I și a II-a se luptă pentru el, însă tehnicianul formației CFR Cluj nu îl vrea la echipă.

Petre Grigoraș a declarat că, deși îl respectă, nu îl vrea pe Adrian Mutu la CFR. Acesta a precizat că are alte obiective și din cauza vârstei nu ar putea să-l aducă la echipă pe ”briliant”.

Mutu vine in Romania pentru ca el crede ca mai poate sa joace la un nivel bun. El nu e un sarac sau un amarat care sa joace inca un an jumatate pentru bani. E benefic pentru campionatul nostru sa vina in Liga I jucatori ca Mutu, valorosi, chiar daca sunt trecuti de prima tinerete. Il asteptam, indiferent de echipa la care merge. La noi este o politica destul de.. si o stiti foarte bine, intrebati-i pe domnnii din conducere daca sunt interesati de Mutu. Eu personal nu sunt interesat de Adrian Mutu, il respect, este un jucator foarte bun, extrem de valoros care a marcat peste 100 de goluri in Seria A si foarte multe pentru nationala. Noi avem insa alte obiective, alte principii si momentan nu din punct de vedere valoric, mai mult din punct de vedere al varstei nu am putea sa-l aducem”, a declarat Petre Grigoras, potrivit PRO TV.

Comentarii Facebook