Mihai Teja face apel către suporterii lui ”U”: ”Vreau o întâlnire cu suporterii”


Tehnicianul Universității Cluj, Mihai Teja, a discutat, în cadrul unei conferințe de presă, despre partida de luni împotriva Corona Brașov, echipele luptându-se pentru a scăpa de pe ultimele două locuri retrogradabile.

Teja a precizat că vrea să aibă o întâlnire cu suporterii, însă nu acum, ci după ce vor câștiga câteva partide.

Vreau o intalnire cu suporterii, dar acum vreau sa facem mai mult si sa vorbim mai putin. Suporterii vin la stadion daca castigi si ai rezultate si daca nu avem, e normal sa nu vina. Nu pot sa le promit nimic, dupa ce o sa castigam 3, 4 partide o sa facem si o intalnire cu suporterii.

Cat despre meciul de luni este unul important pentru noi. Au fost aceste saptamani de pauza, ne dorim sa castigam si sa scoatem cele 3 puncte. Cei de la Corona o sa dea totul la Cluj, sa nu uitam ca a fost egala Stelei si este un adversar care isi joaca ultima sansa. Nu sunt probleme la nivel de lot”, a declarat Mihai Teja.

Atacantul Valentin Lemnaru crede și el ăn șansele de victorie ale Universității și este de părere că vor scăpa de retrogradare.

Normal ca m-as bucura sa marchez in fiecare partida, dar important este sa castigam. Sper sa luam cele 6 puncte in meciurile urmatoare. Cred in salvarea de la retrogradare, altfel nu eram aici”, a declarat Lemnaru.

Comentarii Facebook