U Mobitelco a pierdut UMILITOR cu Gaz Metan Mediaș

 

U Mobitelco a pierdut meciul cu Gaz Metan Medias, scor 59-84. 

 

A fost un meci mare pentru noi, pe care trebuia sa il abordam cu totul diferit. Am inceput destul de bine, primele 3-4 minute, dupa care se pare ca ei si-au dorit mai mult vitoria, au alergat mai mult decat noi, au dus ritmul mai bine decat noi. Ce pot sa spun, este un rezultat umilitor pentru noi, nu cred ca am mai luat o bataie la o asa de mare diferenta aici, in Horia Demian! Imi cer scuze din partea echipei suporterilor, am avut o sala extraordinara, ne asteptam sa fie asa, insa din pacate nu ne-am ridicat la nivelul ei. Daca in aceste meciuri nu luam decizii bune, nu ne intra aruncarile, atunci cand sa fie, in meciurile cu Timba sau cu Dinamo?”, a spus Mihai Silvasan.

 

Antrenorul clujenilor, Niksa Bavcevic, le-a mulțumit fanilor. ”In aceasta seara au fost trei elemente fantastice in acest derby: a fost publicul nostru, fanii Mediasului si echipa Mediasului. Din pacate, nu si noi. Am jucat un meci foarte slab, poate cel mai slab din acest sezon, mental am cazut. A cantarit mult faptul ca veneam dupa sase victorii consecutive si a venit un meci in care nu am jucat deloc ca in celelalte partide, din punct de vedere tactic si al concentrarii. Am jucat slab ofensiv, cu exceptia primelor 4-5 minute, iar defensiv am jucat foarte-foarte slab. Am planuit sa facem un meci cu puncte putine, dar am reusit doar in sfertul al treilea, in primele doua nu, iar ultimul a fost unul de rutina”, a spus tehnicianul.

 

Marcel Tenter, fostul antrenor al U Mobitelco, actualmente pe banca echipei Gaz Metan Mediaș, a spus că: ”E o victorie speciala! Astazi, a fost un pic mai ciudat pentru mine, ma obisnuisem sa stau in partea cealalta! A fost un meci greu, pe care din fericire l-am castigat. Nu este aceasta adevarata diferenta intre cele doua echipe. Clujul a prins un meci slab la aruncarile de la distanta, in timp ce meciul trecut a avut un procentaj extraodinar. Ne-am pregatit pentru acest lucru. Primul sfert dovedeste ca Nikolov este un jucator greu de oprit, insa, odata cu scurgerea timpului, am reusit sa oprim cheile principale ale Clujului, ceea ce a fost bine din punctul nostru de vedere

 

Marcatorii:

 

"U" Mobitelco: Nikolov 15 (4 rec., 3 p.d.), Silvasan 14 (2 rec.), Barnette 9 (16 rec., 3 p.d.), Strowbridge 7, Wright 7 (6 p.d., 3 rec.), Djapa 4 (5 rec.), Baciu 3.

Gaz Metan: Shiloh 17, Ivanovic 15 (6 rec.), Lilov 11, Mladenovic 9, Mandache 9 (5 rec.), Krstanovic 6, Nicoara 6, Dundjerski 6 (6 p.d.), Gutoaia 5.

Comentarii Facebook