U Cluj va juca în continuare pe Cluj Arena. Ce soluție a găsit Consiliul Județean Cluj pentru recuperarea datoriilor

 

Meciul dintre U Cluj și Steaua se va disputa pe stadionul Cluj Arena, după ce conducerile Consiliului Județean Cluj și clubului de fotbal Universitatea Cluj au găsit o formulă de colaborare.

 

În urma discuțiilor s-a stabilit că echipa de suflet a orașului să poată să-și dispute meciurile din campionat pe stadionul Cluj Arena. O cotă parte din banii obținuți pe biletele vândute de club pentru fiecare dintre meciurile viitoare, vor intra în conturile societății care administrează baza sportivă.

 

Înțelegerea a fost stabilită de Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj, împreună cu vicepreședintele Istvan Vakar și Radu Sporiș, președintele CA de la Cluj Arena, dar și Ioan Mărginean, președintele U Cluj, și noul antrenor al echipei, Ionel Ganea.

 

A fost o întâlnire necesară și utilă și am reușit să găsim  formula care permite echipei să joace în continuare pe Cluj Arena, plătind din datoriile acumulate. Am demonstrat că ne interesează soarta echipei, că vrem să joace pe noul stadion, după cum și domnul Mărginean a înțeles că datoriile trebuie achitate. În același timp, l-am asigurat pe noul antrenor de întreaga deschidere și întregul nostru sprijin pentru a reuși să îndeplinească obiectivele pe care și le-a propus. Sunt convins că la meciurile viitoare stadionul va fi din nou plin deoarece acum suporterii au garanția că banii pe care îi dau pe bilete chiar ajută echipa”, a precizat Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj la finalul întrevederii.

Comentarii Facebook