Doroftei a sosit la Cluj: Căutăm un boxer care să câştige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio - FOTO

 

Leonard Doroftei s-a întâlnit la Cluj cu președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, și a declarat că obiectivul lui este să găsească un boxer care să câştige o medalie de aur la Olimpiada de la Rio de Janeiro, în anul 2016. 

 

Unul dintre cele mai importante obiective ale Federaţiei Române de Box este să avem un nou Nicolae Linca. Îl căutăm, încercăm să îl antrenăm, să îl pregătim, să avem un nou campion olimpic la Jocurile Olimpice din 2016. Mai avem trei ani jumătate. Avem timp, avem antrenori, trebuie doar mobilizaţi, puşi la treabă. Pentru găsirea unui astfel de boxer vom organiza competiţii în ţară, va fi o campanie naţională. Sunt 50 de ani în care noi am trăit numai cu ruşinea medaliilor de bronz şi de argint la Jocurile Olimpice”, a spus Leonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box.  

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, i-a înmânat fostului campion mondial o diplomă de excelenţă. La fel a fost răsplătit pentru activitatea lui și antrenorul emerit de box Titi Tudor pentru munca depusă. Uioreanu a propus ca Galele Naționale de Box să se desfășoare la Cluj.

 

Cei doi invitați vor asista, vineri după amiază, la prima ediţie a Galei de Box ”Cupa Unirii Principatelor Române”, organizată de Consiliul Judeţean Cluj, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Cluj şi Asociaţia Judeţeană de Box Cluj. 

Comentarii Facebook