U Cluj-Steaua, meci de risc maxim. Jandarmii ar fi amanat partida din cauza problemelor legate de stadion

Reprezentantii Jandarmeriei sustin ca stadionul din Alba Iulia, pe care va juca partidele de acasa Universitatea Cluj, nu indeplineste conditiile de gazduire a unui meci de Liga I.

?

"Suntem constienti ca va fi un meci cu grad de risc ridicat, insa vom lua toate masurile pentru a elimina orice riscuri. Vom deplasa la Alba Iulia suficiente efective pentru a asigura ordinea", a declarat Olimpiodor Antonescu, inspectorul general al Jandarmeriei Romane. El spune ca a cerut administratorilor stadionului sa monteze camere suplimentare de supraveghere video, sa perfectioneze sistemul de acces si sa delimiteze mai clar grupurile de suporteri. "Cred ca reprezentatii celor de la Alba Iulia vor reusi sa remedieze toate problemele pana la ora meciului", a mai spus generalul.

?

El sustine ca in ultima perioada au fost efectuate verificari pe stadioanele care vor gazdui meciuri de Liga I si ca cele din Alba Iulia, Targu Mures, Sibiu si arena Regie din Bucuresti nu indeplinesc conditiile necesare pentru gazduirea unui meci.

?

Olimpiodor Antonescu spune ca pe aceste stadioane, din punct de vedere al Jandarmeriei nu se pot disputa meciuri de Liga I. Daca ar fi putut, jandarmii ar fi decis amanarea primelor partide de pe stadioanele cu probleme, a declarat inspectorul general al Jandarmeriei Romane.

?

Acesta a precizat ca in data de 23 iulie se va face o ultima evaluare a stadioanelor.

Comentarii Facebook