U Cluj și Hermannstadt se vor duela sâmbătă pe Cluj Arena! Sabău: „Au apărut jucători care au calitate, personalitate”


U Cluj și Hermannstadt se vor duela de la ora 17:00, pe Cluj Arena, o partidă care va aduce față în față două echipe care trag la play-off. Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău are gânduri mari pentru 2024,  dar în ultimele zile „studenții” au fost ”zdruncinați” de scandalul iscat de către Ianis Stoica. 

„Începem campionatul, primul joc oficial după o perioadă destul de scurtă. Am avut un stagiu de pregătire în Antalya, condiții foarte bune, ne-am pregătit bine. Au apărut mici probleme medicale, care în ultima săptămână s-au rezolvat, mă refer la Vătăjelu și Nistor. Din păcate, mai trebuie să așteptăm la Oancea.

Cred că suntem pregătiți, am încărcat din punct de vedere fizic, au fost trei jocuri bune. Au apărut jucători care au calitate, personalitate. Nu cred că vom avea un super ritm, dar e important să credem mult în noi. Sper să ne ajute și terenul, să facem un joc bun și să câștigăm cele trei puncte.

Hermannstadt joacă de mulți ani împreună, același antrenor, cam aceiași jucători. Măldărășanu e un foarte bun antrenor, îl apreciez. Sunt o echipă harnică, disciplinată. Noi avem un grup cu multă experiență, depindem unii de ceilalți și trebuie să ne ajutăm. E greu să anticipăm cum vom arăta. Cred că am lucrat destul de bine ca mâine să fim în formă.

În această perioadă unele echipe au arătat foarte rău, altele destul de bine, dar când începe campionatul e total altceva. Play-off-ul nu e un obiectiv stabilit, dar eu și jucătorii ne dorim. Noi am arătat bine, deci de ce să nu crezi? Ai câștigat două jocuri ești în play-off, ai pierdut două jocuri ești la retrogradare”, a transmis Ovidiu Sabău.

Ianis Stoica (21 de ani), fotbalistul celor de la FCSB împrumutat în acest sezon la U Cluj, are pe masă o ofertă de la Hapoel Beer Sheva extrem de tentantă și vrea să plece în această iarnă.

Fotbalistul nu s-a prezentat nici la antrenamentul de joi, astfel că antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) nu-l va lua în calcul pentru meciul cu Hermannstadt, de sâmbătă, 20 ianuarie 2024, din etapa 22, care va începe la ora 17:00.

„El (n.n. Stoica) e sub contract, normal era la dispoziția mea. Nu s-a mai prezentat la antrenament din diferite motive. Așa sunt învățați ei. Nu cred că a procedat corect, dar e problema clubului.

Eu îi antrenez pe cei pe care îi am la dispoziție. Eu ce să fac cu unul care nu vrea? El e jucătorul nostru, să vedem cum vor gestiona cei din conducere”, a încheiat Sabău.

Comentarii Facebook