Fotbalistul care forțează plecarea de la „U” este sub contract cu firma de impresariat al Anamariei Prodan: „Îmi doresc să se trezească”


Ianis Stoica (21 de ani), fotbalistul celor de la FCSB împrumutat în acest sezon la U Cluj, are pe masă o ofertă de la Hapoel Beer Sheva extrem de tentantă și vrea să plece în această iarnă.

Despre situația atacantului ”Șepcilor roșii”, care l-a pus într-o situație delicată pe Ioan Oviu Sabău, antrenorul echipei, a vorbit și Anamaria Prodan (51 de ani), agentul jucătorului.

„Ianis Stoica încă are contract cu mine. Cred că s-a pierdut cumva pe undeva. Nu m-a ascultat decât atunci când l-am adus la Steaua (n.r. FCSB) și atunci a avut și performanță.

După și-a luat deciziile singur cu familia. Îmi doresc să se trezească, pentru că este un talent pur”, a spus Anamaria Prodan, conform prosport.ro.

Jucătorul a fost împrumutat în ianuarie 2023 de FCSB către gruparea din Ardeal, astfel că ambele cluburi trebuie să fie de acord cu mutarea. Stoica încearcă să facă orice pentru a obține ”dezlegarea” și a lipsit de la două antrenamente ale „Șepcilor roșii”.

„Ianis nu a lipsit de la un antrenament, deja s-a ajuns la două. A lipsit de la două antrenamente. Pentru mine este neplăcut. Ianis era jucător titular, mă bazam pe el, făcusem pregătirea pentru partea a doua a sezonului cu el inclus și mă trezesc cu trei zile înaintea primului meci oficial din acest an că nu mai vrea, că vrea să plece”, a spus Ovidiu Sabău.

Comentarii Facebook